Hotel en Restaurant

LET OP
Vanwege de nieuwe COVID-19 maatregelen is het restaurant op dit moment niet geopend en ook niet voor hotelgasten. Om onze gasten een ontbijt te kunnen serveren, bezorgen wij een ontbijt box.

Het hotel beschikt over een uitstekend restaurant. Ideaal voor arrangementen, verblijf op basis van halfpension maar ook zeer geschikt voor feesten en partijen. Informeer gerust naar de mogelijkheden. De lounge met open haard is op elk uur van de dag het gezellige hart in hotel Zee-Bergen. Aan onze bar vindt u ontspanning en vertier onder het genot van een drankje.

Heerlijk uitgebreid ontbijt met heerlijke koffie

‘s Ochtends kunt u van 08:30 tot 10:00 in het restaurant genieten van versgebakken broodjes en een luxe, uitgebreid ontbijtbuffet. Vanwege COVID-19 serveren wij momenteel het ontbijt in een ontbijt box, die bij uw kamer wordt gebracht.

REMCO STERK kookt een heerlijk 3 of 4-gangen diner bij Hotel Zeebergen

LET OP
Vanwege de nieuwe COVID-19 maatregelen is het restaurant op dit moment niet geopend en ook niet voor hotelgasten.

Wanneer u ’s avonds moe en voldaan in hotel Zee-Bergen terugkeert, kunt u vanaf 18:00 aansluiten voor een heerlijk diner. Onze bekende Bergense chef-kok Remco Sterk heeft een culinair 3- of 4-gangen menu voor u bereid.
Heeft u alleen logies & ontbijt geboekt? Of bent u niet te gast in ons hotel? Geen probleem u kunt (weliswaar op reservering) met ons mee eten. Het 3/4 gangen menu kost 24,50 per persoon en wisselt dagelijks. Bekijk de menu’s hieronder.

RESERVEREN

LET OP
Vanwege de nieuwe COVID-19 maatregelen is het restaurant op dit moment niet geopend en ook niet voor hotelgasten.

Reserveren is noodzakelijk. De reservering is pas definitief (i.v.m. covid-19) na een bevestigingsmail van Hotel Zeebergen. Nog geen reactie ontvangen of reserveren op de dag zelf? Neem dan telefonisch contact op met 072-5897241

Elke dag een ander menu…

Ontbijt Box

LET OP! In het laagseizoen heeft onze keuken afwijkende openingstijden.

In het hoogseizoen is de keuken op maandag avond gesloten
De prijs is automatisch aangepast als u een halfpension arrangement geboekt heeft en deze op de “gesloten” dagen valt.