Hotel en Restaurant

Het hotel beschikt over een gezellige hotellounge en een uitstekend restaurant. Ideaal voor arrangementen, verblijf op basis van halfpension maar ook zeer geschikt voor feesten en partijen. Informeer gerust naar de mogelijkheden. De lounge met open haard is op elk uur van de dag het gezellige hart in hotel Zee-Bergen. Aan onze bar vindt u ontspanning en vertier onder het genot van een drankje.

Heerlijk ontbijt en 3-gangen diner

‘s Ochtends kunt u van 08:30 tot 10:00 in het restaurant genieten van versgebakken broodjes en een luxe, uitgebreid ontbijtbuffet. Vanwege COVID-19 serveren wij het ontbijt nu aan tafel.

Wanneer u ’s avonds moe en voldaan in hotel Zee-Bergen terugkeert, kunt u vanaf 18:00 aansluiten voor een heerlijk diner. Onze bekende Bergense chef-kok Remco Sterk heeft een culinair 3-gangen menu voor u bereid. Heeft u alleen logies & ontbijt geboekt? Geen probleem u kunt (weliswaar op reservering) met ons mee eten. Het 3-gangen menu kost 25,- per persoon en wisselt dagelijks.

Let op!
In de wintermaanden zijn de keuken en bar gesloten op zondag, maandag, dinsdag, en woensdagavond. Donderdag, vrijdag en zaterdag zijn beide open tot 22:00. Uitsluitend van 27 december tot 2 januari, dan zijn keuken en bar beide gezellig geopend.