Hotel en Restaurant

Onze chefkok Remco Sterk maakt heerlijke maaltijden voor u.

Het hotel beschikt over een uitstekend restaurant.  Ideaal voor arrangementen, verblijf op basis van halfpension maar ook zeer geschikt voor feesten, partijen en vergader arrangementen. Informeer gerust naar de mogelijkheden. De lounge met open haard is op elk uur van de dag het gezellige hart in hotel Zee-Bergen. Aan onze bar vindt u ontspanning en vertier onder het genot van een drankje.

Heerlijk uitgebreid ontbijt met heerlijke koffie

‘s Ochtends kunt u van 08:30 tot 10:00 in het restaurant genieten van versgebakken broodjes en een luxe, uitgebreid ontbijtbuffet.

fullsizeoutput_3f8

REMCO STERK kookt een heerlijk 3 of 4-gangen diner bij Hotel Zeebergen

Wanneer u ’s avonds moe en voldaan in hotel Zee-Bergen terugkeert, kunt u vanaf 18:00 aansluiten voor een heerlijk diner. Onze bekende Bergense chef-kok Remco Sterk heeft een culinair 3- of 4-gangen menu voor u bereid.
Heeft u alleen logies & ontbijt geboekt? Of bent u niet te gast in ons hotel? Geen probleem u kunt (weliswaar op reservering) met ons mee eten. Het 3/4 gangen menu kost 29,50 per persoon en wisselt dagelijks. Informeer bij het hotel voor het dagelijks wisselend menu.

Elke dag een ander menu…

LET OP! In het laagseizoen heeft onze keuken afwijkende openingstijden.

In het hoogseizoen is de keuken op maandag avond gesloten
De prijs is automatisch aangepast als u een halfpension arrangement geboekt heeft en deze op de “gesloten” dagen valt.