Hotel lounge en restaurant

Het hotel beschikt over een gezellige hotellounge en een uitstekend restaurant. Ideaal voor arrangementen, verblijf op basis van halfpension maar ook zeer geschikt voor feesten en partijen. Informeer gerust naar de mogelijkheden. De lounge met open haard is op elk uur van de dag het gezellige hart in hotel Zee-Bergen. Aan onze bar vindt u ontspanning en vertier onder het genot van een drankje.

Ontbijtbuffet en 3-gangen diner met saladebuffet

‘s Ochtends kunt u van 08:30 tot 10:00 in het restaurant genieten van versgebakken broodjes en een luxe, uitgebreid ontbijtbuffet. Ook kunt u zelf uw lunchpakket samenstellen om mee te nemen naar het strand of wanneer u een wandel- of fietstocht maakt.

Wanneer u ’s avonds moe en voldaan in hotel Zee-Bergen terugkeert, kunt u tussen 18:00 en 19:00 aansluiten voor een heerlijk diner. Onze chef-kok heeft een culinair 3-gangen menu voor u bereid en er staat een gevarieerd en vers bereid saladebuffet voor u klaar. Uitsluitend (Zie hiervoor onze arrangementen voor halfpension).

Let op! In de wintermaanden zijn de keuken en bar gesloten op zondag, maandag, dinsdag, en woensdagavond. Donderdag, vrijdag en zaterdag zijn beide open tot 22:00. Uitsluitend van 27 december tot 2 januari, dan zijn keuken en bar beide gezellig geopend.

3-gangen keuzemenu

Van donderdag t/m zondag kunt u bij ZeeBergen elke week genieten van een 3-gangen keuze menu. Voor slechts 23.50€ p.p. zullen onze chefs een heerlijk diner voor uw bereiden. Komt u gezellig langs? Ons vriendelijke personeel verwelkomt u graag! Bel naar 072 589 7241 om te reserveren.