Fietsen

Denk eens aan ZeeBergen als u op zoek bent naar een vakantie met sport en ontspanning. Wij beschikken over (huur-) fietsen en e-bikes. Ons hotel is de ideale uitvalsbasis voor golf, tennis, wandelen en watersport.

Fietsen in het duinreservaat

Hotel ZeeBergen heeft (huur-) fietsen met 7 versnellingen beschikbaar. We kunnen op verzoek ook de huur van e-bikes voor uw organiseren.

Sport en ontspanning in de omgeving van Bergen

In de directe omgeving van Hotel ZeeBergen zijn tal van andere sportmogelijkheden, zoals tennisbanen en –hallen, een Midgetgolfbaan, een 9- en 18- holes Golfbaan en maneges in de directe omgeving. Met het Alkmaarder Meer en het Noordzeestrand van Bergen aan Zee op korte afstand komt ook de watersport liefhebber aan zijn trekken: zeilen, windsurfen, golfsurfen en kitesurfen. Bij iets minder mooi weer biedt het overdekte zwembad in het dorp Bergen vertier.

Last minute aanbieding: 15% korting

Nu tijdelijk 15% korting als u nu boekt! Deze actie is geldig tijdens uw verblijf tot 20 juli 2019. Zo maakt u gebruik van deze actie: vermeld bij uw boeking in het opmerking veld de kortingscode JUL19. De korting wordt door ons berekend en vindt u terug op uw boekingsbevestiging.

Deze kortingsactie is geldig op alle overnachtingen en arrangementen.