Annuleringsvoorwaarden

• Annulering tot 30 dagen vóór de aankomstdatum: er worden geen extra kosten in rekening gebracht.
• Annulering vanaf 30 dagen tot 1 dag vóór de aankomstdatum: er wordt 50% van het bedrag van de gehele reservering in rekening gebracht.
• Annulering daarna of indien u niet komt opdagen (no-show): er wordt 100% van de gehele reservering in rekening gebracht.

Niet-terugbetaalbaar tarief
Wij bieden voor een leuk (kortings)tarief de mogelijkheid om bij ons te komen logeren. Dit heet het niet-terugbetaalbaar tarief. Deze dient gelijk te worden betaald via onze website of boekingspartner en kan niet worden geannuleerd of gewijzigd.

Annuleringsverzekering
Wij raden u altijd aan om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten

Voorkeurskosten
Wij vragen, in verband met onze strakke kamerplanning, eenmalig 15 euro voorkeurskosten voor het aanvragen van een specifieke kamer en/of voorkeur. Wij kunnen een voorkeur helaas nooit 100% garanderen. Voorkeuren i.v.m. gezondheidsklachten zijn uitgesloten van deze extra fee. Mocht bij aankomst blijken dat deze niet gegrond zijn worden deze kosten achteraf in rekening gebracht. Mocht de voorkeur toch niet lukken komen deze kosten te vervallen. Uiteraard laten wij u dit bij voorhand weten.

Keuken gesloten

Vanaf 1 oktober is ons restaurant en Bar in de avond gesloten. In het weekend van 4 en 5 november hebben wij het restaurant 2 avonden geopend. Hierna zal tot 26 december het restaurant weer gesloten zijn.

Afhankelijk van het aantal gasten zal de bar in de avond wel of niet geopend zijn.

vanaf 31 oktober tot 26 december zijn wij alleen in het weekend geopend. Wilt u met een groep door de weeks komen is dit altijd te regelen.